top of page

Adatkezelés, jogi nyilatkozat

A texty garantálja, hogy minden szöveget, azok tartalmát, üzleti, művészeti, magán célját bizalmasan kezeli, harmadik félnek semmilyen adatot nem ad ki. A szerzői jogok védelméről a törvényben előírtak szerint gondoskodik. 

 

Szövegírási megbízás esetén a szerződésben meghatározott felhasználásra szánt, megrendelt és elfogadott szöveggel kapcsolatban további szerzői jogi igénnyel nem lép fel. (A szépirodalmi szövegek és azok szerzői jogai minden esetben egyedi elbírálás alá esnek.)

 

A végleges szöveg elfogadásáig az ügyfél korlátlan átdolgoztatási igénnyel léphet fel, a végleges szöveg elfogadása után az ügyfélnek utólagos reklamációs lehetősége nincsen.

 

Amennyiben az ajánlatkérés után hivatalos megbízás a munka elvégzésére nem születik, a dokumentumokat, adatokat nem őrizzük meg. 

A texty szépirodalmi szövegek korrektúráját és szerkesztését vállalja, ami kizárólag helyesírási és szövegszerkesztési részletekre terjed ki. A szöveg művészi színvonalának megítélése, műfaji, stilisztikai sajátosságainak korrigálása nem tartozik feladataink közé, felelősséget vállalni ezekért, valamint a szöveg utóéletéért nem tudunk. 

 

A texty minden esetben jóhiszeműen tekint a javítandó szövegek és tartalmuk, valamint a feliratozandó videók forrásának, szerzői jogainak törvényességére, azok tisztázásával nem hivatott foglalkozni. 

A texty fenntartja a jogot, hogy visszautasítson olyan termékekkel vagy szolgáltatásokkal összefüggő bárminemű szövegírási vagy szöveggondozási feladatot, amelyek tudományos értelemben erősen vitatottak, megkérdőjelezhetőek (pl. ezotéria, homeopátia stb. területéhez kapcsolódó termékek, szolgáltatások), vagy egyéb meggyőződésbeli, ill. erkölcsi aggályokat vethetnek fel. 

Cult Custom Kft.

bottom of page