Adatkezelés, jogi nyilatkozat

A texty garantálja, hogy minden szöveget, azok tartalmát, üzleti, művészeti, magán célját bizalmasan kezeli, harmadik félnek semmilyen adatot nem ad ki. A szerzői jogok védelméről a törvényben előírtak szerint gondoskodik. 

 

Szövegírási megbízás esetén a szerződésben meghatározott felhasználásra szánt, megrendelt és elfogadott szöveggel kapcsolatban a texty és munkatársai további szerzői jogi igénnyel nem lépnek fel. (A szépirodalmi szövegek és azok szerzői jogai minden esetben egyedi elbírálás alá esnek.)

 

A végleges szöveg elfogadásáig az ügyfél korlátlan átdolgoztatási igénnyel léphet fel, a végleges szöveg elfogadása után az ügyfélnek utólagos reklamációs lehetősége nincsen.

 

Amennyiben az ajánlatkérés után hivatalos megbízás a munka elvégzésére nem születik, a dokumentumokat, adatokat nem őrizzük meg. 

A texty szépirodalmi szövegek korrektúráját és szerkesztését vállalja, ami kizárólag helyesírási és szövegszerkesztési részletekre terjed ki. A szöveg művészi színvonalának megítélése, műfaji, stilisztikai sajátosságainak korrigálása nem tartozik feladataink közé, felelősséget vállalni ezekért, valamint a szöveg utóéletéért nem tudunk. 

 

A texty minden esetben jóhiszeműen tekint a javítandó szövegek és tartalmuk, valamint a feliratozandó videók forrásának, szerzői jogainak törvényességére, azok tisztázásával nem hivatott foglalkozni.